Safeguarding Conference 2020

Schedule for the day 08:45 -16:30

Staff arrival Time for setting up - 08:00 – 08:45

Delegate registration - 08:45 – 09:15 Registration and coffee
(Tables with sign in sheets A-Z)
Coffee upon arrival

Safeguarding conference opening and introduction - 09:15 –09:20
Welcoming  and opening remarks Deanna Lagun, Head of Safeguarding. Sunderland CCG

Speaker 1 (09.20 – 09.35) 15 minutes 
Kim McGuiness, Police Crime Commissioner

Speaker 2 (09.35 – 10.35) 1 Hour 
AlterEgo Drama production, County Lines

Coffee/Comfort break (10.35 -10.50) - 15 minute BREAK

Speaker 3 (10.50 – 12:00) 1 Hour 10
Kirsten Dent, County Lines Coordinator North East Regional Special Operations Unit (NERSOU),

Lunch and coffee (12:00-13:00) - 60 minutes LUNCH

Speaker 4 (13:00 -13:45) 45 minutes
Dr Margaret Orange, Associate Director of addiction services- drug related deaths and Adverse childhood experience (ACEs)

Speaker 5 (13:45 – 15:00) 1 hour 15 mins
James Docherty, ACEs to Assets

Coffee/Comfort break (15:00 -15:15) - 15 minute BREAK

Speaker 6 (15:15 – 16:15) 1 Hour
Collette Devlin-Smith, Edge North east. County lines and gangs

Closing Remarks (16:15 – 16:30) 15 minutes - TBC


Please note not all applicants will necessarily be given confirmed bookings to the conference. You are registering your interest to attend. We will contact you nearer the time to confirm whether you have a place at the conference or not.

Thank you for your interest.

The Sunderland SCP Team

Sunderland.SCP@sunderland.gov.uk

Please do not contact us to ask if you are confirmed, we will contact you via your email address nearer the time.

There are currently no dates for this event.